keskiviikko 14. marraskuuta 2012

GOLF Tunnepeli kirjan julkistamistilaisuus, :)

Nyt on todella monenlaista mukavaa kerrottavaa. ProJenni sai maailman ensimmäisen golftunnepeli tyttövauvan lokakuun 29 päivä.  Neito on viimeiset yhdeksän kuukautta kuunnellut, kun olemme Jennin kanssa keskustelleet satoja tunteja golfin pelaamisesta tunnepelinä. Tämän syksyn olemme jännittäneet kumpi syntyy ensin vauva vai kirja. Ella Estrella vei voiton. Hyvä niin, :).

ProJenni on golfexpertti, joka on laskenut tasoituksen 54:stä nollaan. Hän on elämänsä aikana lyönyt yli miljoona kertaa golfpalloa yli 20 vuotta kestäneen golfuran aikana. Vaikka itse olen Jennin rinnalla golfnoviisi, niin minulla on asiantuntemusta merkityksellisistä oppimiskokemuksista, joita tutkin väitöskirjassani. Lisäksi itselläni on yli 30 vuoden tunnetyöläisen kokemus, joista 10 vuotta hoitajana, neljä vuotta opettajana ja viimeiset 18 vuotta johtajana.

Kirjassa pelaamme Jennin kanssa 18-väylää golfia ja samalla keskustelemme golfin pelaamisesta tunnepelinä 18:sta eri näkökulmasta. Kirjan sisältö on seuraava:

1. VÄYLÄ Pelin aloitus 11
2. VÄYLÄ Siirtymiset golfatessa 20
3. VÄYLÄ Tunnetilat golfia pelatessa 25
4. VÄYLÄ Häpeä, kateus ja syyllisyys golfatessa 33
5. VÄYLÄ Pelko lamaannuttaa golfaajankin 37
6. VÄYLÄ Tahto saa toimimaan päämäärän suunnassa 41
7. VÄYLÄ Itsetuntemus – itsensä hyväksyminen 46
8. VÄYLÄ Tunteiden säätelytaidot 53
9. VÄYLÄ Kohtaamiset golfatessa 57
10. VÄYLÄ Golfin oppimisesta palapelitekniikkana ja tunnepelinä 60
11. VÄYLÄ Kehon tunnemuisti golfin pelaamisen oppimisessa 65
12. VÄYLÄ Näkökulman vaihtamisen taito 68
13. VÄYLÄ Positiivinen ajattelu onnistuneiden pelikierrosten takana 71
14. VÄYLÄ Golf ja stressi 75
15. VÄYLÄ Golfriippuvuus 78
16. VÄYLÄ Sosiaaligolfia online – offline 80
17. VÄYLÄ Tunnepelin harjoituksia 84
18. VÄYLÄ Jälkipeliä klubilla ja kotona 94

Jenni on kilpagolfaamisen lisäksi toiminut useita vuosia opettajana ja 14 vuotta yrittäjänä. Itse olen harrastelijagolfaaja (hcp 33). Näistä kahdesta eri näkökulmasta ja kokemusmaailmasta käsin keskustelemme kirjassa siitä, miksi golf on suurten tunteiden laji ja miksi se on samalla sekä koukuttavaa että kiehtovaa. Kirjassa annamme vinkkejä, miten golfista voisi oppia nauttimaan, vaikka siinä vaihtelevatkin jatkuvasti osaamisen ja osaamattomuden tunteet ja samalla ollaan jatkuvasti tekemisissä itsetuntemuksen kehittymisen kanssa.

Tämä kolmas blogi on samalla kirjan julkistamistilaisuus, mikä sopii hyvin tähän sosiaalisen median (some) aikakauteen.

Somessa voidaan olla samanaikaisesti fyysisesti kaukana kuten Jenni nyt Espanjassa ja minä Helsingissä, mutta tunnekokemuksena kovinkin lähellä toisiamme. Ne blogin lukijat, jotka ovat kiinnostuneita golfaamisen lisäksi sosiaalisesta mediasta työ-ja johtamisvälineenä, löytävät teemasta lisää kahdesta muusta blogistani: Katin merkitykselliset kokemukset ja Katri's meaningful experiences ja esityksiäni some johtamisesta Slidesharessa

Edellisessä blogissa Timo Suhonen kirjoitti omakohtaisesta kokemukuksestaan golfista tunnepelinä. Myös muut tämän blogin lukijat ovat tervetulleita kirjoittamaan blogeja. Ota minuun yhteyttä katri.luukka @ gmail.com, niin sovitaan aikatauluista.

Itse olen menossa helmikussa 2013 pelaamaan Torreviejaan, jolloin teemme Jennin kanssa myös GOLF Tunnepeli harjoitteita YouTubeen. Uusia pelikokemuksia odotellessa siis kirjoitellaan ja jaetaan pelikokemuksiamme joko tässä blogi-ympäristössä tai Facebookissa, LinkedInissä tai Twitterissä #golftunnepeli. Seuraavia viheriökokemuksia odotellen; tapaamisiin online-offline, :).
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tervetuloa jakamaan golfin pelikokemuksia