tiistai 5. helmikuuta 2013

Pelikauden 2013 avaus Torreviejassa

Tämä viides pelikausi käynnistyi haastavissa peliolosuhteissa ProJennin viikkokisassa Rodalla Torreviejassa. En ole koskaan pelannut niin kovassa tuulessa aikaisemmin. Kysyin Jenniltä ennen peliä, että kehtaanko pelata vain 9-väylää. Sillä tiesin jo etukäteen, että kuntoni on taas hieman alimittainen neljän tunnin pelisuoritusta varten.

No sitten, kun pääsin taas pelaamaan, niin en tietenkään voinut jättää pelaamista ½-välissä kesken, kun kuitenkin oli niin paljon onnistumisen kokemuksia pelin alkupuoliskolla. Kiitokset kuuluvat erityisesti loistavalle peliseuralle eli Sirkalle ja Ritvalle, jotka johdattelivat taas palauttamaan mieleeni, mistä golfissa olikaan kyse. Golf on parhaimmillaan loistava liikuntamuoto mukavassa peliseurassa. Kauniit maisemat luonnon keskellä saavat sielun lepäämään. Pelikauden avaaminen hienossa auringonpaisteessa ja lämmössä on tietysti extrabonusta, joka saa mukavasti odottamaan golfkauden avautumista myös Suomessa.

Olemme taas päässet Jennin kanssa pohtimaan yhdessä, mistä golfissa onkaan  kyse tunnepelinä. Muutamat samat teemat tuntuvat taas toistuvan keskustelussamme: 1) pallon kohtaaminen ja sen kuljettaminen parhaana kaverina läpi pelin, 2) keskittyminen eli kaiken ulkopuolisen poissulkeminen oman pelisuorituksen aikana ja 3) rentoutuneen fiiliksen löytäminen, jossa antaa itsellensä luvan heittäytyä tilanteeseen ja nauttia pelaamisesta.

Tapasin tänään myös viehättävän suomalaisrouvan, jonka kanssa vaidoimme ajatuksia siitä kuinka tärkeää on löytää golfille sopiva paikka omassa elämässä. "So what", loppuelämän kannalta sillä ei ole mitään merkitystä millä tasoituslukemilla pelaa golfia. Pääasia on, että osaa nauttia pelistä ja sen tuomista mahdollisuuksista itselle. Samalla on hyvä muistuttaa itseään, että jokaisen elämässä on myös monia muita tärkeimpiäkin asioita kuin golf ja sen tuomat mahdollisuudet.

Mukavaa uuden golfkauden avausta kaikille tämän blogin lukijoille.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tervetuloa jakamaan golfin pelikokemuksia